росіяни дедалі більше підтримують війну, вони консолідуються на вбивствах – Данілов

росіяни дедалі більше підтримують війну, вони консолідуються на вбивствах – Данілов

Укрінформ
Після більш як 100 днів від початку війни російське суспільство дедалі більше консолідується навколо теми вбивства українців.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав секретар РНБО Олексій Данілов.

«Якщо ви звернете увагу на суспільство рф… якщо воно на початку війни було менш налаштоване на війну, то сьогодні вже після більше 100 днів війни, ви бачите, яка там підтримка, вони консолідуються саме на вбивствах. Вони вважають, що ми є «фашистами», так їм чомусь в голову прийшло, і вони вважають, що нас треба знищувати. Це дуже страшна річ в 21-му столітті, з нею треба обов’язково боротися», - зазначив він.

Коментуючи заяви російських посадовців дмитра медведєва та дмитра рогозіна, Данілов назвав їх дуже небезпечними. «І коли деякі наші народні депутати, деякі інші діячі вважають, що на це не треба звертати увагу, це треба їм пробачати і не треба про це говорити, то це дуже небезпечна річ, яка дорого буде коштувати нашій державі… Так само відбувалось в 30-х роках минулого сторіччя. Чим це закінчилося - всім відомо», - заявив Данілов.

Читайте також: Україна почне контрнаступ, щойно буде паритет у важкому озброєнні - Данілов

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни запровадили санкції проти росії.

15 червня заступник голови радбезу рф дмитро медведєв заявив, що не впевнений, чи «існуватиме» Україна в найближчі два роки. Своєю чергою глава роскосмосу дмитро рогозін заявив, що Україна нібито несе «екзистенційну загрозу» російському народу та закликав «покінчити» з українцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-