ЗСУ завдали авіаудару по району скупчення росіян на Миколаївщині

ЗСУ завдали авіаудару по району скупчення росіян на Миколаївщині

Відео
Укрінформ
У Миколаївській області сьогодні на світанку українські захисники завдали авіаційного удару по району скупчення російських військ, втрати ворога уточнюються.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

Станом 13:00 15 червня російські війська продовжують ведення бойових дій у звичній для себе підступній тактиці. Не маючи успіхів у просуванні вперед і системно відступаючи на оборонні позиції під контрнаступальними діями Збройних сил України, втрачаючи живу силу, запаси і техніку, ворог обстрілює населені пункти з артилерійсько-мінометного озброєння та систем залпового вогню.

Читайте також: Повітряні сили за добу збили чотири крилаті ракети та знищили ротно-тактичну групу ворога

Українські захисники продовжують виконання вогневих завдань та здійснення авіаційних ударів по противнику, вибиваючи їх з Миколаївської області. Зокрема на світанку пара гелікоптерів влучно атакувала район скупчення ворога.

Корабельне угруповання російського флоту в північно-західній частині Чорного моря без змін складу та задач продовжує блокаду судноплавства, загрожує ракетними ударами по всій території України.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 15 червня ліквідували близько 32 750 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-