Битва за Донбас: у МВС розповіли про ситуацію на ключових точках

Битва за Донбас: у МВС розповіли про ситуацію на ключових точках

Укрінформ
Сєвєродонецьк є однією з трьох основних гарячих точок на фронті, російські війська намагаються атакувати і перекинули туди додаткові сили.

Про це заявив у телеефірі радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає кореспондент Укрінформу.

"Щодо ключових точок (на фронті - ред.), то це перш за все Сєвєродонецьк. Там відбуваються бої безпосередньо у місті, росіяни намагаються атакувати. Вони перекинули кілька днів тому додаткові сили - близько 5 батальйонно-тактичних груп - саме на Сєвєродонецьк для того, щоб хоч щось із цим містом зробити. Поки що їм особливо нічого не вдається", - сказав Денисенко.

Читайте також: Луганщина: ЗСУ стримують ворога з трьох боків та не дають просунутися до Лисичанська

Ще одним ключовим моментом на фронті радник міністра назвав спроби російської армії відвоювати визволені ЗСУ території на північному сході Харківщини.

Він також відзначив перегрупування російських військ і їхнє бажання йти на Слов'янськ з боку Ізюма і Лимана.

"Це три такі ключові моменти, на яких зосереджено фактично основні бойові дії. За великим рахунком, ця велика битва за Донбас буде вирішальною багато у чому для всієї цієї війни. Тому росіяни концентруються на цій битві за Донбас", - наголосив представник МВС.

Як повідомлялося, за даними Генерального штабу ЗСУ, українська армія успішно відбиває спроби штурмових дій російських військ у Сєвєродонецьку та Тошківці, бойові дії тривають.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-