Єрмак: Посилення ЗСУ важким озброєнням - головна тема перемовин із союзниками

Єрмак: Посилення ЗСУ важким озброєнням - головна тема перемовин із союзниками

Укрінформ
Посилення Збройних сил важким озброєнням - тема, яку представники України обговорюють на зустрічах із західними союзниками.

Для нівелювання переваги російських військ у техніці плануються тактичні кроки, повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Телеграмі.

«Війна з росією - це боротьба нації за існування. Для нас не існує варіанту поразки. Посилення ЗСУ важким озброєнням - головна тема, яку ми обговорюємо на зустрічах з Ентоні Блінкеном та Ллойдом Остіном, Борисом Джонсоном, Беном Воллесом та іншими союзниками. Ми плануємо тактичні кроки, щоб нівелювати перевагу росіян в техніці», - написав він.

Керівник ОП запевнив, що український силовий блок працює разом з «антипутінською» коаліцією над єдиною метою - перемогти росію.

Читайте також: 1000 гаубиць, 500 танків і не тільки: в ОП назвали, скільки важкої зброї треба для перемоги над рф

Як повідомлялося, у Брюсселі 15 червня відбудеться третє засідання «Контактної групи з питань оборони України» на чолі з Міністром оборони США Ллойдом Остіном.

23 травня відбулася друга зустріч групи підтримки України на рівні глав оборонних відомств понад 40 країн у форматі, що був започаткований 26 квітня 2022 року на авіабазі Рамштайн (Німеччина). Такий інструмент з надання військової допомоги Україні був створений з ініціативи США.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-