ЗСУ на півдні знищили 22 російських військових і три ворожі танки

ЗСУ на півдні знищили 22 російських військових і три ворожі танки

Укрінформ
На півдні противник продовжує облаштування й укріплення рубежів оборони, активних наступальних дій наразі не веде.

Про це повідомляє у Фейсбуці Оперативне командування "Південь".

"Протистояння переважно відбувається на рівні артилерійських дуелей. Задіяно важку ствольну і реактивну артилерію", - йдеться у повідомленні.

По передмістю Миколаєва ворог продовжує обстріли сто п’ятдесят двох міліметровим калібром. Руйнуючи будівлі, розриваючи поля, ворог продовжує тиснути на Миколаївщину, створюючи враження своєї присутності, аби приховати суттєві поступки територією області.

Читайте також: ЗСУ в Рубіжному накрили вогнем командний пункт чеченців

Натомість з українського боку ворог зазнає суттєвого ураження і тиску з повітря: протягом доби пара гелікоптерів, пара штурмовиків та винищувач завдали трьох потужних ударів по ворожих позиціях. Зафіксовано влучення у скупчення противника та склад боєприпасів. Підтверджені втрати противника становлять 22 рашисти, три танки Т-62, два БМП та три одиниці автомобільної техніки.

Корабельне угруповання росіян знов зазнало кількісних змін, але не змінило завдань та загроз. Наразі північно-західну частину Чорного моря пильнують чотири ракетні кораблі, підводний човен та три великі десантні кораблі. 36 крилатих ракет типу «Калібр» споряджені в напрямку всієї України.

Читайте також: На сході українські захисники знищили 18 загарбників, ББМ і склад боєприпасів

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, захисники України з 24 лютого по 12 червня ліквідували близько 32 150 російських загарбників, що на 100 осіб більше у порівнянні з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-