На півдні ЗСУ знищили 13 загарбників, танк та три ворожі склади боєприпасів

На півдні ЗСУ знищили 13 загарбників, танк та три ворожі склади боєприпасів

Укрінформ
На півдні російські війська продовжують бойові дії уздовж зайнятого рубежу оборони. Водночас ЗСУ в результаті виконання вогневих завдань знищили 13 російських військових, танк, п'ять автівок і три польові склади боєприпасів.

Про це повідомило у Фейсбуці Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"Підсумовуючи сто восьму добу героїчного протистояння українців російському воєнному вторгненню, зазначу, що ворог продовжує ведення бойових дій по зайнятому рубежу оборони. Обстановка у районі ведення бойових дій напружена", - йдеться у повідомленні.

З метою стримування українських військ противник обстрілює позиції ЗСУ  та намагається вести контрбатарейну боротьбу.

Читайте також: ЗСУ відбили наступ росіян на двох напрямках

Разом із тим, ворог вчергове вдарив реактивною системою залпового вогню «Ураган» по передмістю Миколаєва, продовжуючи вогневий та психологічний тиск на цивільне населення.

Упродовж минулої доби авіація Повітряних сил ЗС України завдала трьох ударів по складах боєприпасів та скупченню ворожої техніки.

"Ракетно-артилерійські та інші підрозділи в результаті виконання вогневих завдань відмінусували зі списків особового складу 13 рашистів. Зменшено кількість озброєння рашистів на один танк, п'ять автівок і три польові склади боєприпасів на Херсонщині", - додали в ОТУ "Південь".

Читайте також: ЗСУ відсунули лінію фронту на п'ять-сім кілометрів від Запоріжжя

Водночас, за даними командування, корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі збільшилося на два великі десантні кораблі. Зберігається загроза від 40 крилатих ракет та готовності до дій чотирьох ВДК.

Як повідомляв Укрінформ, 11 червня Збройні сили України знищили на сході  20 російських військових та три БПЛА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-