Львівські десантники знищили ворожий бронетранспортер, два танки та 15 загарбників

Львівські десантники знищили ворожий бронетранспортер, два танки та 15 загарбників

Відео
Укрінформ
Артилеристи 80 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ на сході України знищили ворожий бронетранспортер, два танки та 15 росіян, коли ті намагалися піти в наступ.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба бригади, передає Укрінформ.

«В районі містечка N., російські окупанти, спробували танками зайти у фланг нашим підрозділам та розвинути наступ. Проте цей план путінських “манштейнів”, був зірваний, завдяки чіткій, злагодженій, системній взаємодії розвідки і артилерії 80-тої бригади», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ворог без успіху шукає слабкі місця в обороні Сєвєродонецька

Військові уточнюють, що вчасно помітивши просування ворожих танків, розвідка передала координати їх місцеперебування артилеристам, котрі, як в тирі, оперативно «накрили» ворожі «коробочки» з літерою Z на броні. Як результат: спалили МТЛБ, два танки. Решта танкових екіпажів, в паніці відступили, відмовившись розвивати наступ.

«Крім того, в той же день, артилеристи-десантники, влучним пострілом у будинок, де перебував особовий склад загарбників, ліквідували близько 15 російських солдатів», - додають в бригаді.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби ударна авіація Повітряних Сил ЗСУ знищила щонайменше десять одиниць бойової броньованої техніки ворога та близько двох десятків загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-