ЗСУ ефективно нищать ворога із САУ Caesar, які надала Франція - Генштаб

ЗСУ ефективно нищать ворога із САУ Caesar, які надала Франція - Генштаб

Фото
Укрінформ
Збройні сили України подякували народу та вищому військово-політичному керівництву Франції за надану допомогу і підтримку у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ, передає Укрінформ.

"Ідеї свободи, рівності, братерства та сестринства, які були і є в осерді міцного кам’яного підмурів’я Французької Республіки, завжди були одними із наріжних каменів для українських воїнів та воїнок, які протягом століть виборювали незалежну, суверенну Україну", - заявили у Генштабі.

ЗСУ висловили вдячність народу Франції, президенту Емманюелю Макрону, прем'єр-міністру Елізабет Борн, парламенту Франції, міністру оборони Себастьєну Лекорню, начальнику Об‘єднаного штабу Збройних сил Французької Республіки генералу армії Тьєрі Бюркару, міністру закордонних та європейських справ Франції Катерині Колонна.

Читайте також: Франція продовжить постачати Україні гаубиці Caesar

Зазначається, що українські воїни-артилеристи добре освоїли французькі САУ на колісному шасі CAESAR й ефективно нищать ворога.

CAESAR - це самохідна артилерійська установка нового покоління, дає можливість уражати противника на віддаленні 20 км і більше від лінії фронту з високою точністю.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-