російські військові потерпають не лише від ЗСУ, але й від українського літа

російські військові потерпають не лише від ЗСУ, але й від українського літа

Аудіо
Укрінформ
Настання червня стало справжнім «сюрпризом» для загарбників, адже вони розраховували захопити Україну ще в лютому. Тож потрапили на територію України в утепленій формі, а нове обмундирування їм ніхто не завозить.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ з посиланням на телефонні розмови загарбників, які перехопила спецслужба.

«У нас сейчас жара началась, со вчерашнего дня. Поставка воды прекратилась. Мы без воды сидим. В последнее время жарко. Тут уже и жара, и пацаны тоже все в а...е сидят. Морально подавлены. И форма, которая осенняя была, так и есть», - говорить окупант своєму знайомому в рф.

Він додає, що днями чекали заміну для себе, але «в итоге ... – сидим дальше». До того ж, щодня фіксуються нові втрати серед окупантів.

Читайте також: Синоптики прогнозують у середу суху погоду, вдень до +30°

Як повідомляв Укрінформ, захисники України з 24 лютого по 7 червня ліквідували близько 31 360 російських військових, що на 110 осіб більше у порівнянні з попередньою добою. Також ЗСУ знищили ворожих танків 1390 (+4), бойових броньованих машин ‒ 3416 (+16), артилерійських систем – 694 (+4), РСЗВ - 207 (+0), засобів ППО - 96 (+0), літаків – 212 (+1), гелікоптерів – 177 (+1), БПЛА оперативно-тактичного рівня - 553 (+2), крилатих ракет - 125 (+0), кораблів / катерів - 13 (+0), автомобільної техніки та автоцистерн - 2405 (+10) одиниць, спеціальної техніки - 53 (+0). Найбільших втрат противник зазнав на Слов’янському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-