Ворог атакував узбережжя Миколаївщини, порти та зерносховища - ракети збили

Ворог атакував узбережжя Миколаївщини, порти та зерносховища - ракети збили

Укрінформ
На півдні України ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ відбили ворожу атаку з моря, знищено дві російські крилаті ракети.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Одеської міськради оперативне командування «Південь».

«Ворог продовжує вогневий та психологічний тиск на населення і захисників південних регіонів України. Зокрема, під час нічної атаки з моря ракетами по півдню України, дві крилаті ракети збито силами наших підрозділів над морем, на підльоті до Миколаївщини», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на світанку Миколаївську область знов піддано масованому ракетному удару з застосуванням авіації. З напрямку Чорного моря і з території росії крилатими ракетами повітряного базування атаковано чорноморське узбережжя Миколаївщини, порти та зерносховища.

Читайте також: Вибухи у Києві та області: рф вдарила з бомбардувальника над Каспійським морем

«Ці зухвалі дії розкривають справжні наміри країни-терористки: псевдоопікування гуманітарними коридорами та розблокуванням портів – лише привід отримати доступ до морської інфраструктури України», - підсумували в ОК «Південь».

Як повідомлялося, у Чорному морі зараз знаходяться 5 десантних кораблів і 5 носіїв крилатих ракет. Тож загрози ракетного удару та висадки десанту залишаються актуальними. Жителів півдня України закликали зважити на це перед тим, як планувати свій відпочинок на морському узбережжі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-