ГУР здійснює комунікацію з полоненими «азовцями» - Монастирський

ГУР здійснює комунікацію з полоненими «азовцями» - Монастирський

Укрінформ
Україна має дані про умови утримання й можливості визволення з полону бійців полку «Азов» через комунікацію з ними розвідників Головного управління розвідки Міноборони.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, передає Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал МВС.

«Сьогодні комунікацію з полоненими бійцями полку «Азов» здійснюють наші розвідники з Головного управління розвідки Міноборони. Саме через них ми дізнаємося більше інформації: про умови тримання, харчування та можливості їх визволення. Ми всі знаємо, що вони всі опиняться тут, у Києві, і ми робимо для цього все можливе», -  розповів очільник МВС.

Читайте також: росія готує фейковий «суд» над бійцями полку «Азов» - за участю депортованих українців

Як повідомлялося, Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України передало свій функціонал з обміну військовополоненими Головному управлінню розвідки Міністерства оборони. Відтепер процедурою обмінів займаються ГУР МОУ та Служба безпеки України.

Від 24 лютого росія веде широкомасштабну війну проти України. Оборонці Маріуполя в облозі захищали місто від загарбників упродовж 86 днів.

Фото: PAP/EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-