Зараз на полі бою ситуація, яка може забезпечити перелом у війні з рф – Зеленський

Зараз на полі бою ситуація, яка може забезпечити перелом у війні з рф – Зеленський

Укрінформ
Зараз на полі бою в Україні ситуація, яка може забезпечити перелом у протистоянні проти російської федерації.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив на Міжнародному безпековому форумі GLOBSEC у Братиславі, закликавши світову спільноту нарощувати постачання зброї, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Саме на полі бою в Україні вирішується, чи збережеться свобода в Європі для усіх народів без винятку. Саме зараз на полі бою в Україні – ситуація, яка може забезпечити перелом у протистоянні. Саме зараз, саме у ці дні, коли росія програє у війні проти України, свобода європейців переможе на десятиліття вперед», - наголосив глава держави.

Він звернувся до міжнародних партнерів із проханням підтримувати Україну ще активніше – зброєю, фінансами, політично.

«Ми вдячні за допомогу, яку вже отримуємо, кожному і кожній, хто нам допомагає. Але постачання зброї потрібно нарощувати», - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Новий пакет санкцій ЄС проти росії має запрацювати невідкладно – Зеленський

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-