Пекельна кухня: як ЗСУ «смажать» русню

Пекельна кухня: як ЗСУ «смажать» русню

Фотохроніка війни
Укрінформ
Українські бійці на передовій прицільно відправляють снаряди на позиції росіян, аби щодня зменшувати кількість загарбників.

У Міноборони демонструють «вогневі» фото з поля бою. На них – міць і лють українців, які захищають свою землю від росіян, що прийшли знищувати.

Вогонь українські бійці сьогодні ведуть як із «Градів», так і з високоточних американських гаубиць М777, європейських причіпних саморухомих гаубиць FH70, славнозвісних «Бандеромобілів», оснащених американськими автоматичними гранатометами Mark 19, французьких САУ.

«Град» щедро «насипає» російським загарбникам. Холодноярські артилеристи на БМ-21.

''Піт артилерії рятує кров піхоти'' – наші артилеристи опанували американські гаубиці М777 калібром 155 мм та нищать ворога, звільняючи українську землю.

Американська зброя – у надійних українських руках.

10-та окрема гірсько-штурмова бригада за роботою.

Українські воїни-артилеристи угруповання Об’єднаних сил освоїли французькі САУ на колісному шасі CAESAR.

Причіпні саморухомі гаубиці FH70 калібру 155 мм б'ють ворога на передовій.

Страшний сон загарбників – славнозвісні «Бандеромобілі», оснащені американськими автоматичними гранатометами Mark 19, працюють у ЗСУ.

Міць, потужність та краса холодноярських танкістів.

Будні 45-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ.

Тож у полях, де мала б рости зернова культура, доводиться збирати «врожай» зі спалених бойових машин та особового складу противника. Українська армія станом на 31 травня уже знищила 1358 танків, 3302 бойових броньованих машин, 649 артилерійських систем і 30500 осіб особового складу ворога.

«Бачте у полі розбиті російські танки? Ооось так горіли!».

Ефектні лінії дизайну у виконанні воїнів 93-ї бригади «Холодний Яр».

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Читайте також: На полі болю: як війна змінює обличчя

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Європейський Союз, США, інші країни світу застосували потужні санкції проти країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-