На полі болю: як війна змінює обличчя

На полі болю: як війна змінює обличчя

Фотохроніка війни
Укрінформ
Розгубленість, відчай, ненависть і жага помсти – ці почуття оселилися в серцях мільйонів українців від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Війна вже вісім років руйнує оселі й забирає життя, січе уламками снарядів обличчя й відбирає мову.

Слова не діють там, де ворог розуміє тільки силу. І триває це протистояння зі світом лицемірства й обмеженості вже не одне століття.

Читайте також: Портрет мешканки Чугуєва, яка стала обличчям війни, продали за $100 тисяч

Українцям випала доля бути на передовій і назавжди змінюватися, щоб вміти давати гідну відсіч зазіханням на свою свободу.

На обличчях людей застигають гримаси болю, коли у збудовані, опоряджені власноруч оселі прилітають снаряди росіян, коли доводиться тікати з рідних місць, бо туди на танках приїхала війна, коли хірурги оперують маленькі тіла, коли малеча запитує: «А за що нас хочуть убити?» і «Коли закінчиться війна?».

Читайте також: Місяць незламності: 29 днів українського опору у фото

Ці емоції назавжди залишаться не тільки на світлинах, щоб їх побачив увесь світ. Вони житимуть відтепер з українцями. І частково зцілити їх здатна лише перемога над російськими окупантами.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-