Гайдай: У Сєвєродонецьку дуже складна ситуація – росіяни просуваються всередину міста

Гайдай: У Сєвєродонецьку дуже складна ситуація – росіяни просуваються всередину міста

Укрінформ
У Сєвєродонецьку російські загарбники не забирають тіла своїх загиблих, тому на околицях міста через спеку наразі стоїть стійкий трупний запах. Тривають запеклі бої - ворог просувається всередину міста.

Про це в ефірі телемарафону UAразом сказав керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає кореспондент Укрінформу.

«У росіян постійно однакова тактика, вони по кілька годин поспіль – по чотири, по п’ять годин обстрілюють, а потім йдуть у наступ. Ті, хто йде в наступ, гинуть, потім знову обстріли, потім знову йдуть в наступ, і так постійно, поки вони не продавлюють позицію. А що стосується трупів, по яких вони ходять, то я можу сказати, що зараз достатньо спекотно, температура висока, і на всіх околицях міста Сєвєродонецьк стійкий трупний запах. Тому що вони не забирають тіла», - сказав очільник області.

Читайте також: У Сєвєродонецьку розстріляли машину з волонтерами, зникли троє лікарів - Гайдай

Він повторив, що наразі по Сєвєродонецьку невтішні новини, тому що ворог просувається все ж таки в середину міста. «Зараз бої дуже запеклі, вони тривають саме в місті Сєвєродонецьку. Ситуація поки дуже важка», - додав Гайдай.

Він нагадав, що в Сєвєродонецьку зв’язку немає, крім гуманітарного штабу, бо там є старлінк (Starlink – супутникова система), і лікарні, де так само є старлінк.

Читайте також: Ворог увійшов на околиці Сєвєродонецька - Гайдай

Як повідомляв Укрінформ, у Луганській області тривають важкі бої за Сєвєродонецьк та Лисичанськ, Донецьку область росіяни обстрілюють зі стрілецької зброї, танків, артилерії, мінометів, РСЗВ «Град», «Смерч» тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-