рф зазнала в Україні нищівних втрат серед офіцерів середнього та молодшого рангів - розвідка Британії

рф зазнала в Україні нищівних втрат серед офіцерів середнього та молодшого рангів - розвідка Британії

Укрінформ
За даними розвідки Великої Британії російська армія зазнала на полі бою в Україні нищівних втрат серед своїх офіцерів середнього та молодшого рангів. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Twitter.

«росія, ймовірно, зазнала нищівних втрат серед своїх офіцерів середнього та молодшого рангу в Україні. Командири бригад і батальйонів, швидше за все, вимушені знаходитися на передових позиціях, оскільки несуть безкомпромісний рівень відповідальності за роботу своїх підрозділів», - заявили у відомстві.

У Міноборони додали, що так само молодшим офіцерам рф довелося керувати тактичними діями найнижчого рівня, оскільки в армії не вистачає підготовлених сержантів, які виконують цю роль у західних арміях..

Читайте також: На півдні ЗСУ знищили 67 агресорів, шість танків і пункт управління безпілотниками

«Втрата значної частини молодих професійних офіцерів, ймовірно, посилить поточні проблеми росіян з модернізацією підходу до командування та управління», - додали у британському відомстві.

Прогнозується, що з огляду на численні повідомлення про локалізовані бунти серед російських сил в Україні, брак досвідчених і надійних командирів взводів і рот призведе до подальшого зниження морального духу та подальшої поганої дисципліни в армії рф.

Читайте також: У зоні ООС українські військові відбили 14 атак і знищили 11 одиниць бронетехніки

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 29 травня ліквідували близько 30 150 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-