«Хто нам на пенсію зароблятиме?»: росіянки агітують родичів-вояків тікати з України

«Хто нам на пенсію зароблятиме?»: росіянки агітують родичів-вояків тікати з України

Аудіо
Укрінформ
Українська розвідка оприлюднила перехоплену розмову російського загарбника зі своїми рідними, в якій його дружина та матір умовляють писати рапорт на звільнення.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«Росіянки радять своїм чоловікам писати рапорти та повертатися додому. В перехопленій розмові російського окупанта зі своїми рідними, дружина рашиста агітує того писати рапорт на звільнення з армії. Переконує, що судове переслідування, яким лякає військових російське командування, не має законних підстав», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що мама загарбника, яка долучається до розмови, нарікає на неправдиву інформацію щодо втрат, яку подають російські ЗМІ: «США – 21 тисяча росіян загинуло, Україна ставить 24. А наші – 1200, уяви? Це вік від 18 до 25. А хто нам буде на пенсію заробляти? Ніхто. Пенсію відмінять. Коротше, ж… (все погано)».

Читайте також: росіяни тікають з армії попри погрози розстрілів і покарань – перехоплення СБУ

Мама російського військового також скаржиться, що «спецоперація» невідомо на скільки розтягнеться, а відбудовувати Україну доведеться також за рахунок росіян. Тоді як по телевізору показують виключно свята: «Улан-Уде 99 років – величезний концерт! По… (байдуже), що в Бурятії щодня ховають пацанів з України. Мають бути в траурі… Дітей патріотизму кинулися вчити… Скільки народу, а правди анітрохи немає», - підсумовує жінка.

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня ГУР МО повідомило, що військові рф забороняють евакуювати поранених та підвозити продукти в окупаційні частини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-