Українці все зрозуміли про росію, новим терором вона не зможе залякати - Президент

Українці все зрозуміли про росію, новим терором вона не зможе залякати - Президент

Укрінформ
Українці вже все зрозуміли про росію, тому новим терором вона нікого не зможе залякати.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні російська армія завдала абсолютно безглуздих, відверто варварських ударів по Сумщині. Ракети, міномети. І для чого? І що це дає? Українці Сумської області, як і будь-якої іншої області нашої держави, вже все зрозуміли про росію. І новим терором вона нічого не зможе додати. І тим більше, не зможе залякати», - сказав Зеленський.

За його словами, внаслідок російського обстрілу Миколаєва сьогодні загинула одна людина, семеро поранені, двоє – у дуже важкому стані. Снаряди вдарили по житловому району, за двадцять метрів від дитячого садочка. «Ось таких ворогів обрала для себе російська федерація», - наголосив Президент.

Читайте також: Терор став єдиною формою дій росії щодо України та Європи - Зеленський

Глава держави запевнив, що знову і знову нагадуватиме світу, що потрібно нарешті визнати офіційно росію державою-терористом, державою - спонсором тероризму. «Це просто правдиво. Це чесно і відображає ту щоденну реальність, яку окупанти створили в Україні і дуже хочуть понести далі в Європу. І це має бути юридично закріплено», - сказав Зеленський.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Її війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Верховна Рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-