Зеленський очікує добрих новин про зброю від партнерів України вже наступного тижня

Зеленський очікує добрих новин про зброю від партнерів України вже наступного тижня

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що очікує добрих новин щодо постачання Україні зброї від країн-партнерів вже наступного тижня.

Про це глава держави сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Щоденно працюємо над посиленням нашого захисту. Це передусім постачання зброї. Кожного дня наближаємось до того, що наша армія буде переважати окупантів технологічно і ударною силою. Звичайно, дуже багато залежить від партнерів. Від їхньої готовності надати Україні все необхідне для захисту свободи. І я очікую з цього приводу хороших новин вже наступного тижня», - сказав Зеленський.

За його словами, нині ж ситуація дуже складна. Особливо в тих районах на Донбасі і на Харківщині, де російська армія намагається вичавити хоча б якийсь результат для себе. Ключові напрямки боротьби на фронті – це, як і раніше, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Бахмут, Попасна та інші міста, на яких зосереджений російський наступ, зазначив Президент.

Читайте також: Зброя, пальне і гарантії безпеки: Зеленський провів розмову з Джонсоном

«Але наша оборона тримається. Там невимовно складно. І я вдячний усім, хто витримує цей натиск окупантів», - додав глава держави.

24 лютого росія за наказом путіна розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять опір росіянам. Станом на 28 травня українські військові ліквідували близько 30 тисяч ворогів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-