Військові рф забороняють евакуювати поранених та підвозити продукти в окупаційні частини - ГУР

Військові рф забороняють евакуювати поранених та підвозити продукти в окупаційні частини - ГУР

Укрінформ
росії не вдається вирішити проблеми забезпечення окупаційних підрозділів.

Про це в Телеграм повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, передає Укрінформ.

"Щоб уникнути відповідальності за втрату техніки, командири частин матеріально-технічного забезпечення окупаційних військ забороняють водіям здійснювати евакуацію поранених та підвозити продукти і пальне до передових підрозділів. Понад 3 тисячі тилових автомобілів армії агресора продовжують зберігатися у пунктах постійної дислокації", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з початку військового вторгнення до України, війська матеріально-технічного забезпечення рф вже задіяли понад 45% наявної автомобільної техніки.

Читайте також: pосія будує вже третю лінію оборони на захопленому півдні України – розвідка

Проте, як наголошують в ГУР, виявилося, що логістична схема росіян неспроможна забезпечити потреби значної кількості військ на відстані понад 100 кілометрів від власного кордону.

За даними ГУР, захисники України вже знищили понад 2200 автомобілів та автоцистерн окупантів.

Як повідомляв Укрінформ,24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-