Загроза ракетних ударів з території білорусі зберігається – Міноборони

Загроза ракетних ударів з території білорусі зберігається – Міноборони

Укрінформ
В Україні досі існує загроза завдання ракетних ударів з території білорусі по об’єктах цивільної інфраструктури через переміщення ракет “Іскандер-М” до Брестської області.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ заявив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

“Зберігається загроза завдання росіянами з території білорусі ракетних ударів по критичних об’єктах цивільної інфраструктури в Україні через переміщення дивізіону ОТРК “Іскандер-М” з району Осиповичів, що у Могильовській області, до прикордонних районів Брестської області білорусі", - сказав речник Міністерства оборони.

Він також зазначив, що, за повідомленням Головного управління розвідки Міноборони, на військових полігонах “Погоново” та “Богучар” у Воронезькій області росії готують до 1,5 тис. резервістів для мотострілецьких, танкових та артилерійських підрозділів.

Читайте також: росія використала проти України вже 2400 ракет – Зеленський

“Не виключено, що після завершення цієї підготовки зазначений особовий склад може бути залучений до ведення бойових дій в Україні”, - додав Мотузяник.

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-