Керівник Херсонської ОВА: жителі області чекають ЗСУ, розміщення військової бази рф –  безглуздя

Керівник Херсонської ОВА: жителі області чекають ЗСУ, розміщення військової бази рф – безглуздя

Укрінформ
Керівник Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута назвав ідею колаборантів приєднати Херсонщину до рф й розмістити на території регіону військові бази рф черговим безглуздям.

Про це він сказав в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

«Це заявив колаборант, зрадник, так званий «заступник голови військово-цивільної адміністрації» кирило стремоусов... що область буде приєднана до рф і попросив, щоб в області були розміщені військові бази для забезпечення безпеки. Це чергове безглуздя», - заявив Лагута.

Він наголосив, що жителі області чекають ЗСУ.

Читайте також: росіяни обстрілюють Миколаїв та населені пункти біля Херсонщини, поранені 15 людей

У свою чергу депутат облради, радник керівника ОВА з питань тероборони Сергій Хлань, коментуючи у Фейсбуці «ініціативу» колаборантів щодо створення військової бази рф на території області, зазначив, що росія вже розмістила у захопленому нею регіоні військову техніку. Він зазначив, що це чергова «ініціатива» колаборантів в нікуди, чергові фантазії, щоб вдавати, що вони, колаборанти, щось роблять.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі. На тимчасово окупованій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-