Найближчі тижні війни будуть складними - Зеленський

Найближчі тижні війни будуть складними - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що найближчі тижні війни будуть складними, російські загарбники намагаються закріпитися на захоплених територіях.

Про це Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«російські окупанти дуже стараються показати, що вони нібито не віддадуть захоплені райони Харківської області, не віддадуть Херсонщину, окуповану територію Запорізької області й Донбасу. Десь наступають, кудись підтягують резерви, десь намагаються укріпити позиції. Найближчі тижні війни будуть складними, й ми повинні це усвідомлювати», - зазначив Президент.

Водночас він підкреслив, що в українців немає альтернативи, окрім як боротися - і перемогти, звільнити землю й наших людей, бо, за словами глави держави, росіяни «хочуть забрати в нас не просто щось, а все, що у нас є, включно з правом на життя».

Читайте також: Президент: Україні потрібна потужна зброя, аби вберегти людей

«Щоб перемогти, ми маємо кожен і кожна працювати для цього, і в тому числі ті, хто в тилу. Допомагайте армії! Захищайте потреби нашої держави на всіх міжнародних майданчиках, до яких маєте доступ, у спілкуванні з іноземними журналістами, навіть просто з вашими друзями і знайомими за кордоном! Кожен голос має значення», - наголосив Зеленський.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб та балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-