Всі українці мають однакові цінності і захищатимуть свою землю - Зеленський

Всі українці мають однакові цінності і захищатимуть свою землю - Зеленський

Укрінформ
Нинішня війна підтвердила найголовніше: усі українці мають однакові цінності і завжди будуть захищати свою землю.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час онлайн-спілкування в Українському домі в Давосі, відповідаючи на запитання, чи побачив він по-новому українську націю під час війни, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я завжди був упевнений, що у нас найкраща земля на світі. Я завжди вірив, що наші люди у важливі моменти готові об'єднатися. До нас (росія - ред.) як злочинець залізла уночі, щоб відібрати наше. І перша реакція - відстоювати свою власність. І у більшості українців саме така реакція була - захищати свою землю. Тому я завжди вірив, і для мене це був не сюрприз, що наші люди об'єднаються у важливий момент", - сказав глава держави.

Він зазначив, що інколи в різних частинах країни може бути різне бачення певних речей, але у важкий момент люди завжди готові до єдності. "Ми об'єдналися у важкий момент. І моя впевненість підтвердилась, що ми різні в деталях, але цінності у нас одні і ті ж", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Україні треба допомагати зараз, аби потім не гинули громадяни країн НАТО - Зеленський

Президент висловив упевненість, що і зараз, і після війни багато людей у світі інакше будуть дивитися на нашу землю, на український народ.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють і бомбардують міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-