Учорашній ракетний удар по Малину пошкодив майже 150 будинків, загинув залізничник

Учорашній ракетний удар по Малину пошкодив майже 150 будинків, загинув залізничник

Укрінформ
Ракетним ударом по Малину Житомирської області, який рф завдала 22 травня, пошкоджено інфраструктурний об’єкт Укрзалізниці, близько 150 житлових будинків, одна людина загинула четверо дістали поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці міський голова Малина Олександр Ситайло

"Російською Федерацією вкотре було завдано ракетного удару по нашому місту. Пошкоджено об'єкт інфраструктури Укрзалізниці, близько 150 житлових будинків, один багатоквартирний, низка магазинів та кафе, деякі промислові підприємства. На жаль, ми маємо одного загиблого - працівник Укрзалізниці... Також є четверо поранених - троє працівників Укрзалізниці та один житель Малина", - сказав мер.

За словами Ситайла, всіх поранені госпіталізовано - вони отримують необхідну медичну допомогу. На місці працюють рятувальники та медики, а також слідчі оперативних груп. Пожежі було ліквідовано вчора близько 19-ї години.

Читайте також: росія випустила по Малину три крилаті ракети – пошкоджені майже 100 будинків

Мер також розповів, що наразі фахівці відновлюють електропостачання у мікрорайоні міста, який зазнав ракетного удару. Повністю його планують відновити 23 травня у першій половині дня.

Як повідомляв Укрінформ, очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко в ефірі телемарафону розповів, що сили української протиповітряної оборони збили чотири крилаті ракети, які цілили в залізничну станцію Малина. Можна лише уявити руйнування, які сталися б, якби всі ракети влучили в ціль, зауважив глава ОВА.

Читайте також: ППО збила ворожу ракету над Фастівським районом Київщини

22 травня близько 13:00 ворог завдав ракетного удару по об'єктах інфраструктури Житомирської області. За наявною інформацією, Житомирщину було атаковано з південно-східного напрямку крилатими ракетами морського базування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-