росія випустила по Малину три крилаті ракети – пошкоджені майже 100 будинків

росія випустила по Малину три крилаті ракети – пошкоджені майже 100 будинків

Оновлено
Укрінформ
Війська рф завдали ракетного удару по місту Малин на Житомирщині, внаслідок чого пошкоджено об'єкт інфраструктури та майже 100 будинків.

Як передає Укрінформ, про це у відеозверненні повідомив Малинський міський голова Олександр Ситайло. 

«По території нашої громади російською федерацією вкотре було завдано ракетний удар. Пошкоджено об'єкт інфрасруктури та близько 100 будинків. Дякуючи Богу, жертв серед цивільного населення немає, але є троє поранених», - зазначив Ситайло.

За його словами, на місці події працюють рятувальники та слідчо-оперативна група. Упродовж дня відновлять електропостачання в мікрорайоні, що постраждав.

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко в ефірі національного телемарафону розповів, що Малин обстріляли трьома російськими крилатими ракетами.

«О 8:20 пролунала повітряна тривога і 8:40 ми відчули так звану «спецоперацію» росії в Малині. Було три «прильоти» крилатих ракет у Малин, там пошкоджено залізничну інфраструктуру», - зазначив Бунечко.

Бунечко додав, що впродовж трьох тижнів російські війська не обстрілювали область. Із початку війни вони завдали збитків інфраструктурі Житомирщини на 2,5 млрд грн.

Читайте також: рф за добу обстріляла 54 населених пункти Донеччини і Луганщини, загинули 20 людей

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-