рф за час війни зруйнувала 1873 заклади освіти - Зеленський

рф за час війни зруйнувала 1873 заклади освіти - Зеленський

Укрінформ
російська армія за час повномасштабної війни зруйнувала вже 1873 заклади освіти в Україні.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у відеозверненні до громадян, передає Укрінформ.

«І я хочу нагадати, що за час повномасштабної війни російська армія зруйнувала вже 1873 заклади освіти. Це колосальний масштаб втрат. Але коли з тобою обʼєднана Європа, американське лідерство і увесь вільний світ, можеш подолати і це», - сказав Зеленський.

Він висловив вдячність президенту США Джо Байдену за невідкладне підписання ухваленого Конгресом пакету підтримки для України на 40 мільярдів доларів. Зеленський наголосив на тому, що це історичний внесок у захист свободи в Європі.

«Говорив сьогодні і з прем’єр-міністром Італії Маріо Драгі. Основну увагу приділили ситуації на полі бою і тому, як можна пришвидшити перемогу України. Погодились, що має бути прискорений шостий пакет санкцій проти росії. Вдячний за повну підтримку Італії на шляху до Європейського Союзу», - сказав глава держави.

Читайте також: Зеленський: Війна триває, і кожен з нас має щоденно дбати про допомогу обороні

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-