Президент - про ситуацію на фронті: Сьогодні суттєвих змін не відбулося, але насправді було важко

Президент - про ситуацію на фронті: Сьогодні суттєвих змін не відбулося, але насправді було важко

Укрінформ
Протягом сьогоднішнього дня ситуація в районах бойових дій не зазнала суттєвих змін, але насправді було важко.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Воєнна ситуація за сьогодні не зазнала суттєвих змін. Але насправді було важко. Насправді й те, що маємо змогу говорити це на 87-й день повномасштабної війни проти росії, є непоганою новиною. росія направила фактично всі свої ресурси, щоб нас знищити. У російських регіонах відкрито говорять, що їхня так звана спецоперація є причиною економічного падіння, зокрема таких галузей, як будівництво і багатьох інших. А також причиною для збідніння людей, яке може бути ще більшим, ніж у 1990-ті роки», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Війна триває, і кожен з нас має щоденно дбати про допомогу обороні

За його словами, зростання цін, знецінення доходів, руйнація усього того економічного потенціалу, який був створений у росії з 2000-х, загарбників поки що не зупиняє. Але колосальні витрати на війну їм все одно не допомагають. І не допоможуть, упевнений глава держави.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-