Зеленський: Вийти без зайвих втрат на лінію, яка була до 24 лютого - вже перемога

Зеленський: Вийти без зайвих втрат на лінію, яка була до 24 лютого - вже перемога

Відео
Укрінформ
Вихід на лінію, яка була до 24 лютого, без зайвих людських втрат, вже буде для України перемогою.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю з нагоди третьої річниці інавгурації, яке транслювали в ефірі інформаційного марафону «UAразом», повідомляє Укрінформ.

"Без зайвих втрат вийти на цю лінію, яка була до 24 числа, я вважаю для нашої держави на сьогодні перемогою. Так, не до кінця повернули всі території, не все так просто. Ми ж повинні з вами дивитися ціну цієї війни, і ціну кожної деокупації. Все одно все повернеться. Абсолютно, це вже точно. Ми зламали хребет найбільшої, або однієї з найсильніших армій світу. Ми вже це зробили, точно. І психологічно ми це зробили. Вони не стануть на ноги за найближчі декілька років", - сказав Зеленський.

За його словами, найцінніше зараз зберегти побільше людей, військових, які є великою цінністю і скарбом, як показав результат цього вторгнення.

Він зазначив, що дуже важливо, щоб всі розуміли цінність кожного складного кроку - як вперед, так і назад.

Читайте також: Україна працює над договором про гарантії безпеки, який не передбачає участі росії - Зеленський

"Тому що кроки назад - не просто так. Все це дорого, дуже дорого, я про людей. І тому вийти на цю лінію розмежування, тимчасову лінію, буде перемогою. Я впевнений, що це буде перемога. Це буде говорити про те, що вони нас не захопили, і ми відстояли нашу землю. І тоді ми перейдемо до другої частини. І я хотів би, щоб розуму у цієї країни було достатньо, щоб другу частину ми проговорили за столом перемовин. Ось на що я надіюсь. І щоб результатом цієї розмови стала остаточна справедливість", - додав Президент.

Читайте також: Перемога у війні буде точно в бою, але закінчення стане дипломатичним - Зеленський

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-