Військові рф тримають себе в «тонусі» за допомогою наркотиків – перехоплення СБУ

Військові рф тримають себе в «тонусі» за допомогою наркотиків – перехоплення СБУ

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила аудіоперехоплення, яке свідчить, що серед російських військових в Україні багато осіб, що вживають заборонені речовини.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє в Телеграмі.

“Серед російських загарбників в Україні повно наркоманів. Деякі із них займають керівні посади і вимагають від підлеглих діставати для них наркотики. Судячи з усього, це єдине, що тримає ворожу армію “в тонусі” на війні в Україні”, - ідеться в повідомленні.

Перехоплена СБУ розмова російського військового та його дружини свідчить, що заборонену речовину “асвабадітєлям” завозять, не ховаючись.

Читайте також: Через втрати росіяни в ОРДЛО мобілізують людей із інвалідністю - СБУ

“Попроси у Гурдина, чтоб он забрал наркоту и свою тоже сюда привез! Наркоту, которую нам выдали. Чтоб он забрал и свою тоже привез”, - говорить російський військовий своїй дружині.

Чоловік додає, що у них є грошовий “общак” із якого ще треба взяти кошти на закупівлю коньяку. В СБУ зазначають, що “добовий раціон” російської армії виглядає…”досить незвично”.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України на Чернігівщині звільнила з полону сина військової, від якої росіяни вимагали розвіддані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-