Денисенко назвав єдине завдання росіян щодо «Азовсталі»

Денисенко назвав єдине завдання росіян щодо «Азовсталі»

Відео
Укрінформ
Єдиним завданням росіян щодо заводу «Азовсталь» у місті Маріуполі є його захоплення.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ заявив радник міністра внутрішніх справ України, виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко.

«Про «Азовсталь» тут все зрозуміло. На жаль, єдина їхня задача – це захоплення «Азовсталі». Тут немає якихось інших модальностей, і поки що, незважаючи на усі зусилля, чи навіть надзусилля, і Президента, і всієї нашої дипломатії, і близьких тих, хто наразі знаходиться на «Азовсталі», - на жаль, поки що це особисте рішення путіна нічого не міняти», - поінформував Денисенко.

У свою чергу, говорячи про гарячі точки, він заявив, що найближчим часом головною ключовою гарячою точкою буде Сєвєродонецьк, і що всі ключові бойові дії наразі рф зосередить там.

«Вони намагатимуться робити так зване мале оточення. Велике оточення, яке вони хотіли зробити, це оточення усього нашого угрупування на Донбасі – це вже нереалістично наразі, особливо після нашого контрнаступу на півночі і північному сході Харківської області. Наразі вони сконцентруються на Сєвєродонецьку», - сказав радник глави МВС України.

Читайте також: росіяни не припиняють спроб зайти або заблокувати вихід із бункерів «Азовсталі»

Він нагадав, що раніше була оприлюднена інформація про підірвані мости біля Сєвєродонецька. «Я думаю, що вони (загарбники – ред.) захлинуться, що нічого їм не вдасться, але найгарячіше буде там», - уточнив він.

Як повідомляв Укрінформ, Денисенко заявив, що наразі атаки росіяни на Ізюмському напрямку захлинаються, і наступи ворога наразі на цьому напрямку призупинилися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-