Співчуття сенатора і $40 мільярдів: у РНБО заявляють про нові маніпуляції кремля

Співчуття сенатора і $40 мільярдів: у РНБО заявляють про нові маніпуляції кремля

Укрінформ
Заяви американського сенатора Ренда Пола, який заблокував прискорений процес ухвалення нового пакету підтримки України у розмірі 40 млрд доларів, про співчуття нашій країні - маніпуляція.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

«кремлівські медіа в росії та за кордоном оприлюднили кілька матеріалів, в яких Ренд Пол піддавав сумніву необхідність допомоги Україні. Також американський сенатор заявляв, що «співчуває Україні, але не бажає їй успіху ціною банкрутства США»», - йдеться у повідомленні.

У ЦПД зазначили, що заяви про співчуття нашій країні - маніпуляція, адже ще у 2018 році після візиту до москви Ренд Пол почав просувати риторику рф на тлі воєнних дій на сході України.

Читайте також: ЦПД зібрав чергову добірку останніх фейків роспропаганди

Крім того, активізувався цього тижня і ексрадник міністра оборони США Дуглас Макгрегор. У кількох американських ЗМІ він висловив думку, що США не варто витрачати так багато грошей на «війну проти росії», адже Україна і весь світ нібито «програє рф».

Всі ці заяви - частина інформаційно-психологічної операції, основне завдання якої - ввести українців у стан зневіри, особливо на тлі поразок армії росії, зазначили в ЦПД.

Читайте також: у росії перекрутили слова сенатора США і просувають фейк про «перемогу» в інформвійні із Заходом

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють і бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-