рф обстрілює ракетами чотири області – Генштаб ЗСУ

рф обстрілює ракетами чотири області – Генштаб ЗСУ

Укрінформ
російські війська продовжують обстрілювати ракетами об’єкти цивільної інфраструктури в населених пунктах Донецької, Одеської, Луганської та Харківської областей.

Про це йдеться в оперативній інформації щодо російського вторгнення на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«російські війська продовжують цілеспрямоване знищення об’єктів цивільної інфраструктури України шляхом завдання ракетно-бомбових ударів та здійснення артилерійських обстрілів населених пунктів у Донецькій, Одеській, Луганській та Харківській областях», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ворог штурмує лінію зіткнення на Донеччині за підтримки авіації та артилерії

Ворог на тимчасово зайнятих територіях сходу та півдня України намагається залучити громадян до трудової діяльності в окупаційних установах та незаконних правоохоронних формуваннях, порушує їх права та свободи.

24 лютого росія почала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл. ЗСУ, Національна гвардія, Сили територіальної оборони та весь український народ чинять героїчний спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-