Львівські десантники пожартували над спробою росіян налагодити понтонну переправу

Львівські десантники пожартували над спробою росіян налагодити понтонну переправу

Відео
Укрінформ
Військові 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ оприлюднили відео, озвучене відомою дитячою пісенькою, як вороги намагаються налагодити знищені понтони для переправи через річку.

Відео львівські десантники оприлюднили у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Для настрою. Спроби ворожих сил налагодити понтонну переправу і форсувати річку очима наших десантників», - підписали військові.

Як повідомляють у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ, напередодні, 13 травня під час спроби ворожих сил налагодити понтонну переправу і форсувати річку, що на східному напрямку, артилерія бригади в черговий раз нанесла потужні удари по ворогу, в результаті яких, були знищені понтони та зірвано дев'ять намагань переправи.

Артилеристи-десантники, працюючи в щільній взаємодії з розвідкою, успішно виконали поставлене завдання, в ході якого було знищено щонайменше 73 одиниці техніки, в тому числі: танки Т-72, БМП, БМД, бронетранспортери, вантажні автомобілі та інша спецтехніка.

Читайте також: ЗСУ знищили багато техніки рф при спробі перетнути Сіверський ДонецьМіноборони Британії

Проте, зі слів військових, ворогу таки вдалось прорватись та переправити на другий берег частину своїх сил, закріпившись на північній околиці одного з населених пунктів. Тут в хід вступили штурмові підрозділи 80 бригади. Запеклі важкі бої тривали близько двох діб завдяки професіоналізму злагодженості та навичках особового складу в користуванні ПТРК “Джавелін” та “NLAW”.

Як повідомляв Укрінформ, українські захисники з 24 лютого по 14 травня ліквідували близько 27 тисяч 200 (+300) російських військових. Найбільші втрати противника минулої доби спостерігалися на Слов’янському та Бахмутському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-