російських військових в Україні вже бояться власні дружини - перехоплення СБУ

російських військових в Україні вже бояться власні дружини - перехоплення СБУ

Аудіо
Укрінформ
російські військові настільки озвірили на війні в Україні, що їх почали боятися власні дружини, свідчить чергове пепрехоплення Служби безпеки України.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

"Жінки рашистів із жахом очікують повернення чоловіків додому, бо звірства, які вони чинять на нашій землі, змінили психіку солдатів", - свідчить нова телефонна розмова, перехоплена СБУ.

У розмові п’яний росіянин, який зараз перебуває у Херсонській області, розповідає дружині про звірства над цивільними, чим дуже її лякає.

"Я могу взять человека и в голову "бам"… с пулемета сто человек прошить, да. Голову оторвать! Ты что, в это не веришь?", - говорить він.

Жінка стурбована, як вони житимуть разом, але загарбник не дуже переймається: "Когда были гражданские, я гражданских в окопы кидал. Всем по голове стрелял... Настя, ты на меня не смотри, то, что я у тебя такой "добрый". Я у тебя, какой есть, я приеду таким, какой я есть".

Читайте також: Мобілізовані з «днр» загарбники порівнюють свою армію із «зоною» - СБУ

У СБУ сподіваються, що він "стане добривом для нашої землі. А як ні, то його контакти, особисті дані та зізнання уже має СБУ! І він відповість за свої злочини на суді!".

Як передає Укрінформ, Головне управління розвідки Міністерства оборони перехопило розмову одного із загарбників, яка свідчить про те, що серед російських військових з'являється усе більше охочих піти з війни за будь-яку ціну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-