Доба в зоні ООС: військові відбили 18 атак ворога

Доба в зоні ООС: військові відбили 18 атак ворога

Укрінформ
Угруповання Об’єднаних сил продовжує ведення оборонної операції у визначеному районі відповідальності на Донецькому і Луганському напрямках.

Як передає Укрінформ, про це Угруповання Об'єднаних Сил повідомило у Фейсбуці.

«Обстановка складна, але контрольована. Уздовж усієї смуги оборони ворог застосовує бойову авіацію, реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію великих калібрів, танки, міномети різних систем, завдає ракетно-бомбових ударів по цивільних об’єктах інфраструктури, мирних житлових кварталах, нищить адміністративні будівлі, лікарні, школи і дитячі садочки. Українські захисники і захисниці зі складу угруповання Об’єднаних сил відбили сьогодні 18 атак ворога», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Збройні сили на сході відбили шість атак і знищили стільки ж танків

Як зазначається, відважні воїни завдають російським загарбникам значних втрат у живій силі і техніці. За добу, що минає, військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил знищили: 13 танків, вісім артилерійських систем (одна з них РСЗВ), 27 одиниць бойової броньованої техніки, дві одиниці спеціальної інженерної техніки, п'ять автомобілів.

Крім того, підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили один ворожий багатоцільовий гелікоптер Ка-52 та чотири безпілотних літальних апарати типу «Орлан-10».

Читайте також: ЗСУ продовжують успішний контрнаступ на північ від Харкова – Міноборони Британії

З 24 лютого в Україні триває російська воєнна агресія. Влада, Збройні сили України, весь народ піднялися на боротьбу з ворогом та чинять йому потужний спротив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-