У Маріуполі загарбники збираються ремонтувати військову техніку на меткомбінаті ім. Ілліча

У Маріуполі загарбники збираються ремонтувати військову техніку на меткомбінаті ім. Ілліча

Укрінформ
У заблокованому Маріуполі загарбники збираються запустити ремонтну базу для військової техніки на меткомбінаті ім. Ілліча (ММК ім. Ілліча).

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Маріуполь. На зараз. Окупанти збираються запустити ремонтну базу для військової техніки на ММК ім. Ілліча. Закликають працівників заводу з’явитись у приміщення Нікополь-Провідансу 12 травня для старту «Ілліча- перезагрузка». Однак, про повноцінний запуск заводу не йдеться з купи причин. Фактично, окупанти збираються зробити на заводі ММК ім. Ілліча ремонтні цехи для танків та БТРів. Але знову проблема - кадри. Для того і збирають людей», - написав Андрющенко.

Читайте також: Руїни і тіла на вулицях: Reuters показало кадри із заблокованого Маріуполя

Він зазначив, що йти працювати на загарбників нікого немає, ніхто не виявляє такого бажання у місті. «Маріуполь виявився настільки недружнім містом окупантам, що навіть техніку ремонтувати нікому в місті, де кожен другий - майстер у цьому», - констатував радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто без енергопостачання, без водопостачання та без газопостачання.

У заблокованому Маріуполі залишаються понад 100 тисяч мирних жителів. Загарбники відбирають у маріупольців українські паспорти і силоміць вивозять до росії та ОРДЛО.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», Нацгвардії, українська морська піхота, мотострілки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-