У Попасній на нових укріплених позиціях ЗСУ тримають оборону - прийшло підкріплення

У Попасній на нових укріплених позиціях ЗСУ тримають оборону - прийшло підкріплення

Укрінформ
У місті Попасна Луганської області на нових укріплених позиціях ЗСУ тримають оборону, прийшло підкріплення і буде зачистка від загарбників навколишніх населених пунктів.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає кореспондент Укрінформу.

«У Попасній. Там проривів нема. Там тримають оборону на нових укріплених позиціях наші захисники. Сподіваюсь, що ситуація найближчим часом все ж таки зміниться. Тому що до нас вже прийшло підкріплення і будемо вже трохи зачищати навколишні населенні пункти», - заявив очільник області.

Раніше він повідомляв, що українські війська відійшли від Попасної, оскільки вона вся розбита, знищена ворогом вщент. Тому ЗСУ відступили на інші, але міцні позиції.

Читайте також: Ворог за добу обстріляв Луганщину 24 рази, є загиблі та поранені

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії, зруйновані багато житлових будинків, об'єкти інфраструктури, навчальні заклади, пошкоджено всі лікарні.

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні залишалися близько 50 тис. мирних жителів, які відмовлялися евакуюватися.

Читайте також: Українські воїни відійшли від Попасної на заздалегідь підготовлені позиції - Гайдай

Російські загарбники планували захопити повністю Луганську область до 9 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-