Немає жодної іншої альтернативи, окрім перемоги України - Яценюк

Немає жодної іншої альтернативи, окрім перемоги України - Яценюк

Укрінформ
Перемога України у війні з росією буде перемогою цілого вільного світу.

Про це заявив голова Київського безпекового форуму, прем’єр-міністр України у 2014-2016 роках Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії Київського безпекового форуму, заснованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу фонду.

“Мій заклик до всього світу: немає жодної іншої альтернативи, окрім перемоги України. Адже перемога України буде перемогою цілого вільного світу. Це боротьба за Україну, боротьба за права людини, за свободу, за незалежність. Це праведна боротьба. Тому я закликаю весь цивілізований світ допомогти Україні, врятувати Україну і підтримати український народ. Ми - на справедливому боці історії", - зазначив Яценюк.

Він наголосив, що сьогодні світ молиться й оплакує жертв Другої світової війни. “А путін завтра  святкуватиме, запускатиме салюти. Будуть оплески, а не молитви та скорбота. Ми говоримо визволення Європи він нацистського режиму. Але ті, хто завтра збирається святкувати, - це ті, хто розпочав нову війну, так само як це зробив свого часу Гітлер, проти незалежної суверенної України. Навіть за радянських часів говорилося: це ніколи не станеться знову. Але путін є наступником Гітлера і тих, хто представляє собою нацистський режим”, - підкреслив голова КБФ.

Читайте також: Яценюк засудив спроби урядів Грузії та Молдови зберегти нейтралітет у війні росії проти України

Яценюк висловив вдячність США, Групі Семи, Європейському Союзу - “усім, хто усвідомив, що путін та його режим – це справжня загроза нашому життю, нашим родинам, нашим країнам і нашій безпеці”.

“Переконаний, що в цій війні Україна переможе. І я переконаний, що ми покажемо усім у світі, що демократія і свобода буде завжди перемагати”, - підсумував голова КБФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-