Зеленський про ракетні обстріли 8 травня: Отака пам'ять і отаке примирення

Зеленський про ракетні обстріли 8 травня: Отака пам'ять і отаке примирення

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський прокоментував російські ракетні обстріли 8 травня, у день, коли в Україні відзначається День пам’яті та примирення.

Про це він сказав на спільній прем’єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем зустрічі з представниками ЗМІ в Києві, повідомляє Укрінформ.

«Щодо ракетних «сюрпризів» з боку російської федерації - про це сьогодні із прем’єр-міністром Хорватії, до речі, багато говорили. Я окреслив цинізм того, що відбувається. Дев'ять прильотів по Одеському регіону 8 травня – у День пам'яті та примирення. Ось таке примирення та ось така пам'ять щодо боротьби з нацизмом», - сказав Зеленський.

Читайте також: Вночі рф намагалася висадити десант в Одесі трьома швидкісними катерами

За його словами, найскладніша та найбезпечніша ситуація нині там, де є велике скупчення військових російської федерації, там, де йдуть бої.

Читайте також: За добу ворог 19 разів обстріляв Донеччину – з авіації, «Смерчів», танків і важкої артилерії

«Ми на сьогодні бачимо, що це Донецька та Луганська області, Одещина, а також Запорізька область. Це те, що ми бачимо. Південь та схід держави», - наголосив глава держави.

Як повідомлялось, 8 травня в Україні відзначається День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни.

Читайте також: Вся Луганщина без світла - росіяни пошкодили восоковольтну лінію

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-