Над Миколаївщиною ЗСУ збили російську ракету

Над Миколаївщиною ЗСУ збили російську ракету

Укрінформ
Підрозділ зенітних ракетних військ повітряного командування "Південь" збив російську крилату ракету над Миколаївщиною.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ПК «Південь».

«7 травня, у небі над Миколаївщиною, підрозділ зенітних ракетних військ повітряного командування "Південь" збив російську крилату ракету, яка була випущена з російського стратегічного бомбардувальника», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загроза ракетних ударів з території росії, Чорного моря та тимчасово окупованого Криму залишається високою.

Читайте також: ЗСУ на сході знищили понад 100 загарбників і вісім російських танків

У пресслужбі закликали дотримуватись норм безпеки, не нехтувати попередженнями про повітряну тривогу, не піддаватись паніці та не заважати Збройним силам та Силам оборони виконувати свої завдання.

Як повідомляв Укрінформ, Захисники України з 24 лютого по 7 травня знищили близько 25 100 (+200) російських військових. Також ліквідовано танків 1122 (+12) одиниці, бойових броньованих машин ‒ 2713 (+27), артилерійських систем – 509 (+7), РСЗВ - 172 (+1), засобів ППО - 84 (+1), літаків – 199 (+0), гелікоптерів – 155 (+0), автомобільної техніки та автоцистерн - 1934 (+8), кораблів / катерів - 11 (+0), БПЛА оперативно-тактичного рівня - 341 (+17), спеціальної техніки - 38 (+0), крилатих ракет - 90 (+0). Найбільші втрати противника минулої доби спостерігалися у Слобожанському операційному районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-