Дії російської армії перед Днем пам’яті мають нагадати, що зло назавжди не перемогти - Зеленський

Дії російської армії перед Днем пам’яті мають нагадати, що зло назавжди не перемогти - Зеленський

Укрінформ
Дії російської армії перед Днем памʼяті усіх жертв Другої світової війни і Дня перемоги над нацизмом мають нагадати світові, що неможливо один раз і назавжди перемогти зло.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

«Такі дії російських окупантів, і особливо напередодні дня памʼяті усіх жертв Другої світової війни і Дня перемоги над нацизмом, мають нагадати кожній державі й кожному народу, що неможливо один раз і назавжди перемогти зло. На жаль, зло має властивість повертатися, коли люди не поважають права інших людей, зневажають закон і руйнують культуру. Саме це сталося з російською державою. Саме тому ми всі зараз маємо захищатися. Захищати наших людей, наші міста і навіть наші музеї, які стають мішенями для прицільних російських ракетних ударів», - сказав Зеленський.

Він зазначив, що лише Збройні сили України та опір українського народу можуть зупинити цю нелюдську навалу. За його словами, це варварство, яке має ракети, але не має нічого з того, що робить людей людьми.

Читайте також: Не кожен терорист додумається до прицільних ракетних ударів по музеях - Президент

Як повідомлялося, 7 травня в Одесі чотири російські ракети влучили у цивільне підприємство у житловому районі, ще дві - у раніше зруйновану злітно-посадкову смугу аеродрому.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-