російські хакери координували ракетні удари по Одесі

російські хакери координували ракетні удари по Одесі

Укрінформ
Фахівці Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України встановили, що російські хакери координували 7 травня ракетні удари по Одесі з участю літаків стратегічної авіації рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держспецзв'язку у Фейсбуці.

«Одеса зазнала нового нападу з боку російських загарбників. Як повідомляють в оперативному командуванні «Південь», ворог завдав удару крилатими ракетами із застосуванням стратегічної авіації. Приблизно в той самий час на ворожих ресурсах з’явилися повідомлення із закликами до кібератаки на сайт Одеської міської ради», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це чергове підтвердження того, що «російські хакери діють синхронно з військовими рф, які атакують ракетами українські міста».

Як повідомлялося, 7 травня в Одесі чотири російські ракети влучили у цивільне підприємство у житловому районі, ще дві - у раніше зруйновану злітно-посадкову смугу аеродрому.

Читайте також: Українців попереджають про ймовірне посилення кібератак 9 травня

Сьогодні ж підрозділи Збройних сил України знищили над Одесою черговий ударний БПЛА типу «Форпост», що намагався розвідати розташування об'єктів цивільної та військової інфраструктури, а також ворожий катер типу «Серна» у Чорному морі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-