Зеленський розповів, кого в першу чергу шукають війська рф на захоплених територіях

Зеленський розповів, кого в першу чергу шукають війська рф на захоплених територіях

Укрінформ
Російські загарбники на тимчасово зайнятих українських територіях насамперед шукають усіх причетних до роботи в інтересах України.

Про це Президент України Володимир Зеленський розповів під час виступу перед парламентом Ісландії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Куди б не прийшли окупанти в Україні, одразу починають шукати кожного і кожну, хто працював на нашу державу, хто служив у нашій армії. Шукають журналістів, шукають активістів, захоплюють представників місцевого самоврядування, тобто всіх, хто може боротися за свободу на своїй землі», - сказав глава Української держави.

У цьому контексті він нагадав ісландцям про воєнні злочини російських військових у Бучі Київської області та в Маріуполі Донецької області.

Читайте також: До віддалених регіонів росії депортували більш як 500 тисяч українців – Зеленський

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях. Вони вбивають, катують та депортують до росії місцеве населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-