путін продовжує відправляти строковиків на війну в Україну - розвідка

путін продовжує відправляти строковиків на війну в Україну - розвідка

Укрінформ
До бойових дій на території України росія продовжує залучати військовослужбовців строкової служби. 

Як передає Укрінформ, про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Телеграмі.

“Встановлено, що в складі 217-ого повітрянодесантного полку 98-ї повітрянодесантної дивізії (Іваново) до бойових дій на території України активно залучаються військовослужбовці строкової служби. Нині 98-а дивізія окупанта бере участь у боях на території Харківської області”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: «Засипають пісок у танки, аби не йти в атаку»: військові рф придумують лайфхаки, щоб вижити

Зазначається, що новобранці 8-ї армії південного військового округу зс рф проходять 4-денний курс підготовки, після чого направляються на доукомплектування мотострілецьких підрозділів на території України.

Окрім того, повідомляється, що російська влада на примусово-добровільних засадах направляє до 40 медичних працівників Криму у безоплатне відрядження на окуповані території Донецької області. Термін “відрядження” – до двох тижнів, озвучена мета – “надання допомоги”.

Читайте також: рф не може набрати контрактників, аби компенсувати знищених в Україні

“Водночас частішають випадки дезертирства окупантів. Так, у селі Рибальче Херсонської області окупанти розшукують 15 військовослужбовців РФ, які залишили місце дислокації підрозділу”, - інформують у ГУР МОУ.

Як повідомлялося, за інформацією ГУР МОУ, українців, силоміць переміщених з тимчасово окупованих територій, змушують приймати громадянство псевдореспублік, в разі відмови обіцяють репресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-