Захисники Маріуполя не здаються - Зеленський

Захисники Маріуполя не здаються - Зеленський

Укрінформ
російські війська не припиняють обстріли та штурм заводу «Азовсталь», попри це українські захисники Маріуполя тримають позиції та не здаються.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні до учасників благодійного вечора Brave, народів Великої Британії та України, повідомляє Укрінформ.

«Наразі російські обстріли і штурм «Азовсталі» не припиняються. Але ще потрібно вивезти звідти цивільних – жінок, дітей. Багато дітей, які там залишились. Просто уявіть це пекло! А там діти! Більше двох місяців постійних обстрілів, бомбардувань, постійної смерті поруч», - сказав глава держави.

Читайте також: З «Азовсталі» цього тижня евакуювали 150 людей, з Маріуполя й околиць ще 300 – Зеленський

Він заявив, що очікує дієвого режиму «тиші» і запевняв: українська сторона робить усе, щоб знайти рішення для порятунку і військових.

«Героїв, які тримають оборону Маріуполя проти переважаючої кількості окупантів. Там різні підрозділи. У них багато поранених. Але вони не здаються. Вони тримають позиції», - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Україна в ОБСЄ: з «Азовсталі» потрібно евакуювати як цивільних, так і військових

Як повідомляв Укрінформ, 3 травня російські загарбники почали штурм "Азовсталі", намагаючись прорватися на територію заводу в кількох місцях.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-