Зеленський: росія вже випустила по Україні понад дві тисячі ракет

Зеленський: росія вже випустила по Україні понад дві тисячі ракет

Укрінформ
Від початку повномасштабного вторгнення російські війська випустили по Україні 2014 ракет, бойові літаки ворога 2682 рази залітали на українську територію.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський на благодійному вечорі Brave Ukraine під час онлайн-виступу, що транслювався наживо в ефірі єдиного інформаційного марафону "UAразом", передає кореспондент Укрінформу.

"Загалом за час цієї війни російська армія використала проти України вже 2014 ракет, зафіксовано 2682 появи російських бойових літаків у нашому небі. Кожен із таких прильотів – це загибель наших людей, це руйнування нашої інфраструктури", - зазначив глава держави.

Зеленський, зокрема, розповів, що у день звернення прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона до Верховної Ради 3 травня російська армія завдала по Україні 15 ракетних ударів.

Читайте також: Є загиблі, десятки поранених: ситуація в регіонах після ракетних обстрілів рф

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-