Саме в Україні зараз вирішується, чи буде мир на Європейському континенті - Зеленський

Саме в Україні зараз вирішується, чи буде мир на Європейському континенті - Зеленський

Укрінформ
росія не готова припинити війну, зараз саме в Україні вирішується, чи буде мир на всьому Європейському континенті.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський у зверненні до данського народу в річницю визволення Данії від нацистів, передає Укрінформ.

"російська держава ще не готова зупинити війну. Там ще мріють про захоплення України та інших європейських країн. Там ще мріють про те, що свобода у Європі має зникнути. Але їхні мрії не мають здійснитися. Має здійснитися мрія про мир. Наша і ваша мрія. Так само як це було 77 років тому. Саме зараз і саме в Україні вирішується те, як житимуть люди на нашому континенті. Чи буде мир. Не тільки у нас, а й у наших сусідів, у нас з вами. Зло не знає, що таке державні кордони. Тиранія ніколи не зупиняється на захопленні лише однієї країни.", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Зеленський звернувся до народу Данії в річницю визволення від нацистів

Він подякував данському народу за допомогу у боротьбі проти російської агресії, за підтримку вступу України до Євросоюзу та підтримку санкцій проти агресора, а також за допомогу українцям, які рятувалися від війни.

"Ніхто зараз не скаже, скільки ще днів триватиме ця війна, розв'язана російською федерацією. Але я вірю, що наш День звільнення наближається. Я вірю, що так само, як я зараз звертаюся до вашого народу, коли ви відзначаєте річницю звільнення вашої країни, ваші представники будуть звертатися до українського народу, коли ми будемо святкувати річниці настання нашого миру", - наголосив Президент.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-