рф хоче вийти за межі Ізюма, щоб захопити Краматорськ та Сєвєродонецьк - розвідка Британії

рф хоче вийти за межі Ізюма, щоб захопити Краматорськ та Сєвєродонецьк - розвідка Британії

Укрінформ
Російським військам не вдається прорвати українську оборону, попри це, проте росія має намір вийти за межі Ізюма, щоб захопити міста Краматорськ та Сєвєродонецьк

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Твіттері.

«Попри те, що росії не вдається прорвати українську оборону, швидше за все, росія має намір вийти за межі Ізюма, щоб захопити міста Краматорськ та Сєвєродонецьк», - заявили у відомстві.

Читайте також: Ворог перекинув під Ізюм «Смерчі» та обладнує другу лінію оборони на окремих рубежах

У Міноборони Британії додали, що захоплення цих міст консолідує російський військовий контроль над північно-східним Донбасом, і стане плацдармом для їх зусиль по відсіканню українських сил у регіоні.

Зазначається, що росія розгорнула під Ізюмом 22 батальйонні тактичні групи, намагаючись просунутися вздовж північної частини Донбасу.

Як відомо, 24 лютого 2022 року росія неспровоковано напала на Україну, почала масовані бомбардування мирних міст та селищ, російські військові розв’язали масовий терор на тимчасово окупованих територіях. Збройні сили України та Сили територіальної оборони чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат.

Європейський Союз запровадив вже п’ять пакетів економічних та особистих санкцій проти російської федерації, що спрямовані на обмеження можливостей кремля до продовження агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-