Подоляк показав світлини закатованих у Калинівці й закликав визнати рф спонсором тероризму

Подоляк показав світлини закатованих у Калинівці й закликав визнати рф спонсором тероризму

Фото
Укрінформ
російська федерація обрала шлях терору мирного населення й має бути визнана державою – спонсором тероризму.

Про це зазначив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твіттері, опублікувавши світлини закатованих українців у Калинівці на Київщині, повідомляє Укрінформ.

«Зірвані нігті. Зв'язані руки. Ще одне поховання двох цивільних виявлено в селі Калинівка Київської області. Скільки таких злочинів відбувається просто зараз на окупованих територіях? росія обрала шлях терору мирного населення та має бути визнана державою – спонсором тероризму», - написав Подоляк.

Як повідомлялося, за процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). під час проведення слідчих дій на території села Калинівка Макарівської ОТГ виявлено несанкціоноване захоронення двох чоловіків зі слідами катувань.

Читайте також: Подоляк – про антисемітські заяви лаврова: рф шукає виправдання масових убивств українців

За попередньою інформацією, військовослужбовці збройних сил рф під час окупації населеного пункту спочатку катували, а потім убили двох мирних мешканців. Руки загиблих були із зірваними нігтями та зав’язані за спиною, на їх тілах виявлено вогнепальні поранення.

Перше фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-